Minden, amit tudni akar a PC-ről

Az AIDA64 egy, a PC-rajongók körében etalonnak számító rendszerinformációs szoftver, melynek üzleti kiadása részletes hardver- és szoftverleltárt készít a céges gépparkról, valamint távoli funkciókkal segíti a kliensek karbantartását.

Több mint 1,2 millió felhasználó nem tévedhet!

Próbálja ki ingyen! 

A szoftver kis méretű, és nem igényel telepítést.

Minden, amit a mobilodról tudni szeretnél

AIDA64 - 2015.03.05

Androidon is elérhető a világ legnépszerűbb rendszer-diagnosztikai szoftvere

Elkészült az AIDA64 rendszer-információs szoftver androidos eszközökön futó változata, amelynek segítségével bármilyen 2.1-es vagy újabb Android operációs rendszerrel rendelkező okostelefonról vagy táblagépről, Android TV-t futtató készülékről és Android Wear alapú okosóráról megtudhatjuk, hogy milyen hardver és szoftver dolgozik a motorháztető alatt. Az AIDA64 for Android megalkotásánál a FinalWire szakemberei felhasználták a program asztali verziójának fejlesztésekor gyűjtött tapasztalatokat, így a felhasználók az AIDA64-nél megszokott részletességű információkat kaphatnak az androidos eszközeikről. Az alkalmazás ingyenesen letölthető a Google Play áruházból.

„A technológia iránt mélyebben érdeklődő felhasználók nemcsak a PC-jükről, de a mobileszközeikről is szeretnének minden részletet megtudni, ezért fogtunk hozzá egy olyan androidos app elkészítéséhez, amely a készülék szinte összes hardver- és szoftverkomponenséről bőséges és pontos adatokat szolgáltat” – mondta el Miklós Tamás, az AIDA64-et készítő FinalWire Kft. vezető fejlesztője. „Bízunk abban, hogy az AIDA64 for Android a legnépszerűbb mobilos platform hard core usereinek elengedhetetlen alkalmazása lesz az egész világon. Az ingyenesen letölthető appot folyamatosan fejlesztjük, és a felhasználók nem csupán a hardveradatbázis állandó bővülésére, hanem új, izgalmas funkciók megjelenésére is számíthatnak a jövőben.”

Az AIDA64 for Android legfontosabb tulajdonságai

 • Processzor-felismerés, és valós idejű órajelmérés
 • Kijelzőméret, pixelsűrűség, kamerainformációk
 • Az akkumulátor töltöttségi szintjének és az eszköz hőmérsékletének kijelzése
 • Wi-Fi és mobilhálózati információk
 • Az Android OS és a Dalvik tulajdonságai
 • SoC- és pontos készülékmodell-felismerés
 • Információk a foglalt és rendelkezésre álló memóriaméretről
 • OpenGL ES GPU-adatok, valós idejű GPU-órajel
 • OpenCL és CUDA eszközinformáció
 • PCI- és USB-eszközök felsorolása
 • A készülékbe épített szenzorok lekérdezése
 • Telepített alkalmazások, rendszerfájlok és kodekek listázása
 • Android Wear modul: natív alkalmazás az órák számára

Az AIDA64 for Android jól áttekinthető, a különféle eszközkategóriák kijelzőméretéhez optimalizált kezelőfelülettel rendelkezik, így egyszerűen használhatják azok is, akik még nem találkoztak az AIDA64 rendszer-információs szoftvercsalád asztali kiadásaival. Az alkalmazás minden 2.1 vagy újabb Android operációs rendszert futtató készüléken használható, és ingyenesen letölthető a Google Play áruházból.

A FinalWire-ról

Az AIDA64 termékcsalád fejlesztője a budapesti székhelyű FinalWire Kft., amelynek alapító tagjai már közel két évtizede foglalkoznak rendszeralkalmazások készítésével. Jelenleg öt termékük érhető el, az otthoni felhasználók számára fejlesztett rendszerinformációs, diagnosztikai és sebességmérő alkalmazás, az AIDA64 Extreme, a vállalati mérnökök, informatikusok igényeihez szabott AIDA64 Engineer, a céges hardver- és szoftverleltárt elkészítő AIDA64 Network Audit, a vállalati IT-eszközök átfogó kezelését megvalósító AIDA64 Business, valamint az Android-alapú készülékekre kiadott AIDA64 for Android.