Minden, amit tudni akar a PC-ről

Az AIDA64 egy, a PC-rajongók körében etalonnak számító rendszerinformációs szoftver, melynek üzleti kiadása részletes hardver- és szoftverleltárt készít a céges gépparkról, valamint távoli funkciókkal segíti a kliensek karbantartását.

Több mint 1,2 millió felhasználó nem tévedhet!

Próbálja ki ingyen! 

A szoftver kis méretű, és nem igényel telepítést.

A FinalWire kiadta az AIDA64 v2.20 frissítést

AIDA64 - 2012.01.25

Megjelent az AIDA64 termékcsalád 2.20-as verziója, amely magában foglalja a népszerű PC diagnosztikai és sebességmérő AIDA64 Exreme Edition változatot, valamint a vállalati felhasználóknak szánt hálózati menedzsment és rendszerteszt szoftvert, az AIDA64 Business Edition-t.

OpenCL GPGPU stressz teszt és Intel Ivy Bridge támogatás

BUDAPEST – 2012. január 25. - Megjelent az AIDA64 termékcsalád 2.20-as verziója, amely magában foglalja a népszerű PC diagnosztikai és sebességmérő AIDA64 Exreme Edition változatot, valamint a vállalati felhasználóknak szánt hálózati menedzsment és rendszerteszt szoftvert, az AIDA64 Business Edition-t.

A legújabb AIDA64 kiadás OpenCL GPGPU stressz teszttel bővíti a Rendszer stabilitásteszt modult, és 64 bites optimalizált sebességmérést biztosít az Intel Atom „Cedarview” processzorokhoz, valamint a hamarosan megjelenő Intel Core „Ivy Bridge” APU-khoz.

„Saját méréseink szerint az új AIDA64 Rendszer stabilitásteszt segítségével kimagasló mértékű áramfogyasztás és hőtermelés érhető el” - hangsúlyozta a legújabb eredményeket értékelve Miklós Tamás, a FinalWire Kft. ügyvezetője. Hozzátette: „Az AIDA64 ezzel egy olyan átfogó diagnosztikai eszközzé vált, melynek stressz tesztelő és hardver monitorozó funkcióival az asztali számítógépek, notebookok és szerverek teljesítményének mérésén túl a túlmelegedési és stabilitási problémákra is fényt lehet deríteni”.

Új szolgáltatások és fejlesztések

  • OpenCL GPGPU stressz teszt
  • Intel Atom „Cedarview” processzor optimalizációk
  • Intel Core „Ivy Bridge” APU-k és Intel 7-es sorozatú lapkakészletek támogatása
  • ACPI 5.0 és OpenCL 1.2 támogatás
  • AMD Radeon HD 7970 és nVIDIA GeForce GT 640 videokártya diagnosztika

Árak és elérhetőség

A szoftverek 30 napos próbaváltozatát innen tudja letölteni. Az AIDA64 termékcsalád magyarországi disztribútora a SZEROTO Kft. Az árakról bővebben információt az Árak oldalon talál.