Minden, amit tudni akar a PC-ről

Az AIDA64 egy, a PC-rajongók körében etalonnak számító rendszerinformációs szoftver, melynek üzleti kiadása részletes hardver- és szoftverleltárt készít a céges gépparkról, valamint távoli funkciókkal segíti a kliensek karbantartását.

Több mint 1,2 millió felhasználó nem tévedhet!

Próbálja ki ingyen! 

A szoftver kis méretű, és nem igényel telepítést.

A FinalWire kiadta az AIDA64 v3.00 frissítést

AIDA64 - 2013.06.02

Megjelent az AIDA64 termékcsalád 3.00-s verziója, amely magában foglalja a népszerű PC diagnosztikai és sebességmérő AIDA64 Exreme Edition változatot, valamint a vállalati felhasználóknak szánt hálózati menedzsment és rendszerteszt szoftvert, az AIDA64 Business Edition-t.

Új memória benchmarkok és Intel Haswell processzor támogatás

BUDAPEST – 2013. június 3. - Megjelent az AIDA64 termékcsalád 3.00-s verziója, amely magában foglalja a népszerű PC diagnosztikai és sebességmérő AIDA64 Exreme Edition változatot, valamint a vállalati felhasználóknak szánt hálózati menedzsment és rendszerteszt szoftvert, az AIDA64 Business Edition-t.

Az új AIDA64 kiadás alapjaiban újraírt memória sávszélesség és késleltetés sebességmérést vonultat fel, melyek immár AVX2, AVX és SSE optimalizációt is kaptak. A májusi AIDA64 frissítés teljeskörűen támogatja az AMD „Kabini” és Intel „Haswell” processzorokat, valamint a legújabb AMD Radeon és nVIDIA GeForce grafikus vezérlőket.

Új szolgáltatások és fejlesztések

  • Többszálú gyorsítótár és memória sávszélesség sebességmérés AVX2, AVX és SSE optimalizációval
  • Blokk-véletlenszerű gyorsítótár és memória késleltetés benchmark
  • 64 bites optimalizált sebességmérés AMD „Kabini” és „Temash” APU-n
  • AVX2 és FMA optimalizált 64 bites benchmarkok Intel „Haswell” processzorhoz
  • Intel „Crystal Well” processzor L4 gyorsítótárának előzetes támogatása
  • Crucial M500, OCZ Vertex 450 SSD támogatás
  • AMD Radeon HD 7990 „Malta” és nVIDIA GeForce 700 GPU-család diagnosztika

Árak és elérhetőség

A szoftverek 30 napos próbaváltozatát innen tudja letölteni. Az AIDA64 termékcsalád magyarországi disztribútora a SZEROTO Kft. Az árakról bővebben információt az Árak oldalon talál.