Minden, amit tudni akar a PC-ről

Az AIDA64 egy, a PC-rajongók körében etalonnak számító rendszerinformációs szoftver, melynek üzleti kiadása részletes hardver- és szoftverleltárt készít a céges gépparkról, valamint távoli funkciókkal segíti a kliensek karbantartását.

Több mint 1,2 millió felhasználó nem tévedhet!

Próbálja ki ingyen! 

A szoftver kis méretű, és nem igényel telepítést.

Kibővült mobilportfólióval ünnepli 20. születésnapját az AIDA64

AIDA64 - 2015.06.05

Elkészült az AIDA64 rendszer-információs szoftver iOS és Windows Phone eszközökre optimalizált változata, így már az iPhone-, iPad- és iPod touch tulajdonosok, valamint a windowsos telefonokat és tableteket használók is pontos képet kaphatnak arról, hogy milyen hardver és szoftver dolgozik készülékeikben. Az ingyenesen letölthető alkalmazások felületének kialakításánál a FinalWire szakemberei az adott platform dizájnnyelvét vették alapul, így az AIDA64 okostelefonos felhasználói az általuk megszokott vizuális környezetben használhatják a diagnosztikai programot.

„A két új app megjelenésével teljessé vált az AIDA64 mobilportfóliója, és bízunk benne, hogy a program iOS és Windows Phone rendszereken is olyan népszerű lesz, mint a március elején kiadott androidos kiadás, amelyet a bemutatása óta több mint 160 ezer alkalommal töltöttek le” – mondta el Miklós Tamás, az AIDA64-et készítő FinalWire Kft. vezető fejlesztője. „Az AIDA64 fejlesztését pontosan 20 évvel ezelőtt kezdtük el, és túlzás nélkül mondhatom: hatalmas utat tettünk meg a DOS felületen futó programtól a legújabb mobileszközökre optimalizált verzióig. Ahogy az elmúlt két évtizedben, ezután is arra fogunk törekedni, hogy folyamatosan kövessük a technológiai újdonságokat, és minél pontosabb hardver- és szoftverinformációval lássuk el felhasználóinkat.”

 

A két új, ingyenesen letölthető alkalmazás az AIDA64 20. születésnapján jelenik meg. A rendszer-információs programok területén mára etalonná vált szoftver ősének, az ASMDemónak a fejlesztése 1995 júniusában kezdődött el, és az akkor még DOS-os környezetben futó, a PC-k hardveréről és a szoftverkörnyezetről alapvető információkat nyújtó program 1996-ban vált nyilvánosan elérhetővé.

 

Az AIDA64 iOS operációs rendszerre készült kiadása, amely az iOS 7.0-s vagy újabb változatait futtató készülékeken használható, ingyenesen letölthető az App Store-ból. A windowsos telefonokra szánt verzió – ez Windows Phone 8.1-re vagy Windows 10 Mobile Preview-ra telepíthető – szintén ingyen érhető el a Windows Phone Store-ban. Jelenleg mindkét alkalmazás angol nyelvű felhasználói felülettel rendelkezik.

 

A FinalWire tervei szerint Windows Phone rendszerre 2015 második felében érkezik majd a UWP (Universal Windows Platform) kiadás, amely lehetővé teszi, hogy ugyanaz az alkalmazás minden platformon, így asztali Windows 10-en, telefonokon, táblagépen, később pedig az Xboxon és a HoloLensen is fusson.