Minden, amit tudni akar a PC-ről

Az AIDA64 egy, a PC-rajongók körében etalonnak számító rendszerinformációs szoftver, melynek üzleti kiadása részletes hardver- és szoftverleltárt készít a céges gépparkról, valamint távoli funkciókkal segíti a kliensek karbantartását.

Több mint 1,2 millió felhasználó nem tévedhet!

Próbálja ki ingyen! 

A szoftver kis méretű, és nem igényel telepítést.

Megjelent az AIDA64 4.60-as verziója

AIDA64 - 2014.07.30

A legutóbbi frissítés széles körű támogatást nyújt a külső LCD és VFD kijelzők számára.

Elkészült az AIDA64 termékcsalád legújabb, 4.60-as verziója. Amint az közismert, a népszerű rendszer-információs szoftver részletes adatokat szolgáltat gépünk vagy számítógépes hálózatunk hardveres és szoftveres környezetéről. A portfólió mind a négy kiadása megkapta a frissítést, így az otthoni PC-diagnosztikai és sebességmérő program, az AIDA64 Exreme, valamint a vállalati felhasználóknak szánt átfogó eszközmenedzsment- és távsegítség-megoldás, az AIDA64 Business is.

Az új kiadásban jelentősen, 14 új típussal bővült a támogatott külső LCD és VFD kijelzők repertoárja: ezek olyan monokróm vagy színes megjelenítők, melyeken az AIDA64 közvetlenül képes megjeleníteni az általa kiolvasott hőmérséklet-, feszültség- és fordulatszámértékeket, illetve egyéb rendszeradatokat. Az AIDA64 júliusi frissítése ezen felül felismeri a legújabb, esetenként még piacra sem került processzorokat és grafikus technológiákat, valamint háttértárolókat.

A legújabb verzió elkészítésekor elsősorban arra koncentráltunk, hogy látványosan bővítsük a felhasználók lehetőségeit a szenzormutatók külső kijelzőkön történő követésére. Emellett nagy hangsúlyt fektettünk az üzleti ügyfelek kéréseinek teljesítésére is: ezért bővítettük a szolgáltatáskínálatot olyan kisebb, de fontos funkciókkal, mint az XML-riportokba ágyazott XSL-stíluslapok, valamint az SSL-titkosított SMTP támogatása. Ez utóbbinak köszönhetően a szoftver a leltár riportjait és a riasztásokat biztonságos csatornán továbbíthatja a rendszergazdának” – mondta el Tóth Péter, az AIDA64 termékek hivatalos magyarországi disztribútora, a SZEROTO Kft. ügyvezető igazgatója.

Új szolgáltatások és fejlesztések:

  • A mért szenzorértékek közvetlen megjelenítésének támogatása az alábbi külső LCD és VFD kijelzőkön: Abacom (ExpertProfi), AlphaCool, Digital Devices, LCD2USB, Mad Catz Venom, Matrix Orbital LK, Matrix Orbital GLK, Matrix Orbital GX, nMedia Pro-LCD, Pertelian X2040, SDC Megtron, SoundGraph iMon VFD, VL System LIS, VL System LIS 2
  • Monokróm LCD-k továbbfejlesztett kezelése
  • XML-riportok mentése beágyazott XSL-stíluslappal
  • XSL-stíluslapok javított kezelése
  • Emailküldés SSL-titkosított SMTP-n keresztül
  • OpenGL ES 3.1 támogatása
  • Direct3D Compute Shader eszközök módosított listázása
  • Plextor M6M, Plextor M6S, Samsung 845DC Evo és Samsung 850 Pro SSD-k támogatása
  • Mobil AMD Radeon R9-sorozatú és FirePro W8100 GPU-k diagnosztikája
  • NVIDIA GeForce GT 730 és Quadro K2200M GPU-k diagnosztikája

Az AIDA64 programcsalád tavaly novembertől három üzleti és egy otthoni felhasználóknak szánt kiadást tartalmaz. A hardverdiagnosztikai funkciókkal kibővített csúcstermék, az AIDA64 Business mellett elérhető a kifejezetten hardver- és szoftverleltározási célokra használható, olcsóbban licencelhető AIDA64 Network Audit, valamint a teljesen önállósított AIDA64 Engineer, amely az otthoni felhasználóknak szánt AIDA64 Extreme verziónál immár több szolgáltatást kínál.

A termékek mellett szintén tavaly újult meg az AIDA64 magyar weboldala is: így már egy korszerű, a korábbinál látványosabb és egyben bővebb információkat tartalmazó felületen tájékozódhatnak a látogatók a világszerte több mint 1,2 millió ügyfél által használt megoldásokról.

A FinalWire-ról

Az AIDA64 termékcsalád fejlesztője a budapesti székhelyű FinalWire Kft., amelynek alapító tagjai már közel két évtizede foglalkoznak rendszeralkalmazások készítésével. Jelenleg négy termékük érhető el, az otthoni felhasználók számára fejlesztett rendszerinformációs, diagnosztikai és sebességmérő alkalmazás, az AIDA64 Extreme, a vállalati mérnökök, informatikusok igényeihez szabott AIDA64 Engineer, a céges hardver- és szoftverleltárt elkészítő AIDA64 Network Audit, valamint a vállalati IT-eszközök átfogó kezelését megvalósító AIDA64 Business.

Árak és elérhetőség

A szoftverek 30 napos próbaváltozatát innen tudja letölteni. Az AIDA64 termékcsalád magyarországi disztribútora a SZEROTO Kft. Az árakról bővebben információt az Árak oldalon talál.