Minden, amit tudni akar a PC-ről

Az AIDA64 egy, a PC-rajongók körében etalonnak számító rendszerinformációs szoftver, melynek üzleti kiadása részletes hardver- és szoftverleltárt készít a céges gépparkról, valamint távoli funkciókkal segíti a kliensek karbantartását.

Több mint 1,2 millió felhasználó nem tévedhet!

Próbálja ki ingyen! 

A szoftver kis méretű, és nem igényel telepítést.

Megjelent az AIDA64 5-ös verziója

AIDA64 - 2014.12.09

Figyeld a PC-d állapotát okostelefonon és tableten!

Elkészült az AIDA64 rendszer-információs szoftvercsalád új, 5-ös verziója, melynek új szolgáltatását használva bármilyen, webböngészővel rendelkező eszközön, így okostelefonon és táblagépen is valós időben monitorozhatók a számítógép érzékelőinek adatai. A szoftver további új funkciója, hogy képes összegyűjteni az operációs rendszerre telepített tanúsítványokat, melyek fontos elemei a PC-leltárnak.

Az AIDA64 v5.00 a kategóriájában páratlanul változatos eszközkészletet biztosít a PC egészségi állapotának figyelésére. Az új RemoteSensor szolgáltatás webszerverként működik, így teszi lehetővé a felhasználók számára, hogy akár helyi hálózaton, akár azon kívülről egy böngészőben követhessék a számítógépük kihasználtságának, érzékelőadatainak alakulását” – emelte ki Tóth Péter, az AIDA64 termékek hivatalos magyarországi disztribútorának, a SZEROTO Kft.-nek az ügyvezető igazgatója. „A biztonságot szem előtt tartó üzleti felhasználók számára pedig nagy segítséget jelent a telepített tanúsítványok információinak automatizálható listázása, leltárazása.

Új szolgáltatások és fejlesztések

  • Logitech Arx Control követlen támogatása
  • AIDA64 RemoteSensor
  • Információ a Windows-tanúsítványokról
  • Gravitech, LCD Smartie Hardware, Leo Bodnar LCD kijelzők támogatása
  • Microsoft Windows 10 Technical Preview Build 9888 support
  • Intel „Skylake” CPU bővített támogatása
  • Intel „Braswell” SoC előzetes támogatása
  • Aquaero és Aquaduct érzékelőeszközök támogatása
  • Crucial SSD-k bővített kezelése

Az AIDA64 programcsalád immár több mint egy éve három üzleti és egy otthoni felhasználóknak szánt kiadást tartalmaz. A hardverdiagnosztikai funkciókkal kibővített csúcstermék, az AIDA64 Business mellett elérhető a kifejezetten hardver- és szoftverleltározási célokra használható, olcsóbban licencelhető AIDA64 Network Audit, valamint a teljesen önállósított AIDA64 Engineer, amely az otthoni felhasználóknak szánt AIDA64 Extreme verziónál immár több szolgáltatást kínál. A mai nappal az összes kiadás frissült az 5.00-s verzióra.

A termékek mellett szintén tavaly újult meg az AIDA64 magyar weboldala is: így már egy korszerű, a korábbinál látványosabb és egyben bővebb információkat tartalmazó felületen tájékozódhatnak a látogatók a világszerte több mint 1,2 millió ügyfél által használt megoldásokról.

Árak és elérhetőség

A szoftverek 30 napos próbaváltozatát innen tudja letölteni. Az AIDA64 termékcsalád magyarországi disztribútora a SZEROTO Kft. Az árakról bővebben információt az Árak oldalon talál.