Minden, amit tudni akar a PC-ről

Az AIDA64 egy, a PC-rajongók körében etalonnak számító rendszerinformációs szoftver, melynek üzleti kiadása részletes hardver- és szoftverleltárt készít a céges gépparkról, valamint távoli funkciókkal segíti a kliensek karbantartását.

Több mint 1,2 millió felhasználó nem tévedhet!

Próbálja ki ingyen! 

A szoftver kis méretű, és nem igényel telepítést.

Megjelent az AIDA64 5.50

AIDA64 - 2015.09.30

A rendszer-információs szoftver mobilos kiadásait több mint 400 ezer alkalommal töltötték le

A FinalWire frissítette az AIDA64 rendszer-információs szoftver PC-s változatait. Az 5.50-es verziószámmal megjelent új kiadás támogatja az információk megjelenítését RGB LED háttérvilágítást használó billentyűzeteken, valamint részletes adatokkal szolgál az elmúlt hetekben elérhetővé vált, illetve hamarosan piacra kerülő hardverekről.

Újdonságok az 5.50-es PC-s verzióban

 • Corsair K65, Corsair K70, Corsair K95, Logitech G910 és Razer Chroma RGB LED billentyűzetek támogatása
 • LGA-1151 foglalatú alaplapok támogatása
 • Intel NVMe SSD-k azonosítása és SMART-ellenőrzése
 • Intel Broadwell-E/EN/EP/EX CPU-k előzetes támogatása
 • AMD Bristol Ridge APU előzetes támogatása
 • NZXT Kraken vízhűtéses rendszerek érzékelőinek támogatása
 • USB 3.1 perifériák kezelése
 • Továbbfejlesztett ACPI-tábla dekódolás
 • OpenGL ES 3.2 támogatása
 • Adaptec és Marvell RAID-vezérlők bővített támogatása
 • Kingston HyperX Predator, Plextor M6V, SanDisk Z400s és SK Hynix SC300 SSD-k bővített kezelése
 • AMD Radeon R9 Nano és NVIDIA GeForce GTX 950 GPU-k diagnosztikája

A windowsos PC-ken futó AIDA64 programcsalád három üzleti és egy otthoni felhasználóknak szánt kiadást tartalmaz. A leltár- és hardverdiagnosztikai funkciókkal is rendelkező csúcstermék, az AIDA64 Business mellett elérhető a kifejezetten hardver- és szoftverleltározási célokra használható, olcsóbban licencelhető AIDA64 Network Audit, valamint a teljesen önállósított AIDA64 Engineer, amely az otthoni felhasználóknak szánt AIDA64 Extreme verziónál több szolgáltatást kínál. A mai nappal az összes kiadás frissült az 5.50-es verzióra.

Az AIDA64 fejlesztőinek célja, hogy minél több asztali és hordozható platformon, és minél több nyelven is elérhetővé tegyék a szoftvert. Az okostelefonos kiadások népszerűségét mutatja, hogy az AIDA64 appok összesített letöltésszáma meghaladta a 400 ezret, miközben folyamatosan érkéznek a kérések a további lokalizációkra. A már Android 6.0-n is futó androidos alkalmazás nyelvi repertoárja nemrég két újabb nyelvvel, a törökkel és a perzsával bővült, és hamarosan kiegészül a koreaival és a hagyományos kínaival is.

Árak és elérhetőség

A szoftverek 30 napos próbaváltozatát innen tudja letölteni. Az AIDA64 termékcsalád magyarországi disztribútora a SZEROTO Kft. Az árakról bővebben információt az Árak oldalon talál.

A FinalWire-ról

Az AIDA64 termékcsalád fejlesztője a budapesti székhelyű FinalWire Kft., amelynek alapító tagjai már közel két évtizede foglalkoznak rendszeralkalmazások készítésével. Jelenleg nyolc termékük érhető el, az otthoni felhasználók számára fejlesztett rendszer-információs, diagnosztikai és sebességmérő alkalmazás, az AIDA64 Extreme, a vállalati mérnökök, informatikusok igényeihez szabott AIDA64 Engineer, a céges hardver- és szoftverleltárt elkészítő AIDA64 Network Audit, a vállalati IT-eszközök átfogó kezelését megvalósító AIDA64 Business, valamint az Android-, WP-, iOS- és Tizen-alapú készülékekre kiadott mobilalkalmazások.