Megjelent az AIDA64 v2.302012. 03. 28.

Bővített szünetmentes tápegység kezelés és átalakított Asztal minialkalmazás

Megjelent az AIDA64 termékcsalád 2.30-as verziója, amely magában foglalja a népszerű PC diagnosztikai és sebességmérő AIDA64 Exreme Edition változatot, valamint a vállalati felhasználóknak szánt hálózati menedzsment és rendszerteszt szoftvert, az AIDA64 Business Edition-t.

Az új AIDA64 kiadás az átalakított Asztal minialkalmazás és a bővített szünetmentes tápegység kezelés mellett már támogatja a teljes AMD Radeon HD 7000 GPU családot, valamint a legújabb generációs Intel SSD meghajtókat is.

Új szolgáltatások és fejlesztések

  • Bővített szünetmentes tápegység kezelés
  • Átalakított Asztal minialkalmazás
  • Intel „Haswell” APU és Intel „Lynx Point” PCH előzetes támogatása
  • Intel „Penwell” SoC előzetes támogatása
  • Intel 520 és Intel 710 SSD támogatás
  • AMD Radeon HD 7000 és nVIDIA GeForce 600 GPU-család diagnosztika

További cikkek
FinalWire Readies AIDA64 v7.20
Read more
FinalWire Introduces AIDA64 v7.00
Read more
FinalWire Rolls Out AIDA64 v6.92
Read more

Árak és elérhetőség

A PC-re szánt szoftverek 30 napos ingyenes próbaváltozatát a Letöltés oldalunkon tudja elérni. Az árakról bővebb információt az Vásárlás oldalon talál.

A FinalWire-ról

Az AIDA64 termékcsalád fejlesztője a budapesti székhelyű FinalWire Kft., amelynek alapító tagjai már több mint két évtizede foglalkoznak rendszeralkalmazások készítésével. Jelenleg tíz termékük érhető el, az otthoni felhasználók számára fejlesztett rendszer-információs, diagnosztikai és sebességmérő alkalmazás, az AIDA64 Extreme, a vállalati mérnökök, informatikusok igényeihez szabott AIDA64 Engineer, a céges hardver- és szoftverleltárt elkészítő AIDA64 Network Audit, a vállalati IT-eszközök átfogó kezelését megvalósító AIDA64 Business, valamint az Android-, Windows Phone-, iOS-, Ubuntu Touch-, Tizen- és Sailfish OS-alapú készülékekre kiadott mobilalkalmazások.