Minden, amit tudni akar a PC-ről

Az AIDA64 egy, a PC-rajongók körében etalonnak számító rendszerinformációs szoftver, melynek üzleti kiadása részletes hardver- és szoftverleltárt készít a céges gépparkról, valamint távoli funkciókkal segíti a kliensek karbantartását.

Több mint 1,2 millió felhasználó nem tévedhet!

Próbálja ki ingyen! 

A szoftver kis méretű, és nem igényel telepítést.

Windows-frissítésekre készülve: megérkezett az AIDA64 v4.30

AIDA64 - 2014.03.26

Elkészült az AIDA64 termékcsalád 4.30-as verziója. Az elismert rendszer-információs szoftver mind a négy kiadása megkapta a frissítést, így a népszerű PC-diagnosztikai és sebességmérő AIDA64 Extreme, valamint a vállalati felhasználóknak szánt eszközmenedzsment- és rendszerteszt-megoldás, az AIDA64 Business is.

Új többszálú GPGPU-benchmark

A legújabb kiadásban elérhető egy új többszálú GPGPU-benchmark, amelynek segítségével lehetőség nyílik a modern grafikus processzorok és APU-k SHA-1 hash algoritmusok végrehajtása során mutatott teljesítményének mérésére. Mivel a központi processzorokhoz ez a teljesítménymérési eljárás már régóta elérhető volt az AIDA64-ben, az új verzióban közvetlenül is összehasonlító, hogy mennyire erősek a GPU-k és a CPU-k az egyik legelterjedtebb lenyomatképző eljárás feldolgozásában. A márciusi AIDA64-frissítés további újdonsága, hogy teljes körűen támogatja a Microsoft Windows 8.1 Update 1 és Windows Server 2012 R2 Update 1 frissítéseket, valamint a legújabb hardvereket.

Az AIDA64 termékcsalád előző frissítése óta másfél hónap sem telt el: a FinalWire ezúttal azért nem várt tovább a frissítéssel, hogy biztosíthassa a Windowsok hamarosan érkező újabb frissítésének teljes körű támogatását, amely sok ügyfelünk számára kiemelten fontos. Az új GPU-benchmark mellett kiemelendő újdonság, hogy a szoftver üzleti változatai a Windows regisztrációs adatbázisának bináris kulcsait is képesek kiolvasni, aminek köszönhetően például nyomon követhetővé és leltározhatóvá válnak a böngészőkhöz feltelepített biztonsági tanúsítványok is” – mondta el Tóth Péter, a termék hivatalos magyarországi disztribútorának, a SZEROTO Kft.-nek az ügyvezető igazgatója.

Új szolgáltatások és fejlesztések

  • Microsoft Windows 8.1 Update 1 és Windows Server 2012 R2 Update 1 támogatása
  • OpenCL GPGPU SHA-1 hash-teljesítménymérés
  • CUDA 6.0 támogatása
  • AM1 foglalatú alaplapok támogatása
  • Intel „Broadwell” CPU bővített támogatása
  • AMD „Carrizo” és „Toronto” APU-k előzetes kezelése
  • Intel „Skylake”, „Cherry Trail”, „Denverton” processzorok előzetes kezelése
  • Crucial M550 és Intel 730 SSD támogatás
  • AMD Radeon R7 265 GPU diagnosztikája
  • NVIDIA GeForce GTX 745, GeForce 800 GPU-család diagnosztikája

Az AIDA64 programcsalád tavaly novembertől három üzleti és egy otthoni felhasználóknak szánt kiadást foglal magába. A hardverdiagnosztikai funkciókkal kibővített új csúcstermék, az AIDA64 Business mellett elérhető a kifejezetten hardver- és szoftverleltározási célokra használható, olcsóbban licencelhető AIDA64 Network Audit, valamint a teljesen önállósított AIDA64 Engineer, amely az otthoni felhasználóknak szánt AIDA64 Extreme verziónál immár több szolgáltatást kínál. A termékek mellett szintén a tavalyi év végén újult meg az AIDA64 magyar weboldala is: így már egy korszerű, a korábbinál látványosabb és egyben bővebb információkat tartalmazó felületen tájékozódhatnak a látogatók a világszerte több mint 1,2 millió ügyfél által használt megoldásokról.

Árak és elérhetőség

A szoftverek 30 napos próbaváltozatát innen tudja letölteni. Az AIDA64 termékcsalád magyarországi disztribútora a SZEROTO Kft. Az árakról bővebben információt az Árak oldalon talál.