Licencelési információ

Kérjük, vásárlás előtt olvassa el az alábbi tájékoztatót!

Próbaváltozatok

Az AIDA64 Extreme és AIDA64 Engineer 30 napig használható próbaváltozatban ingyenesen letölthető a weboldalunkról. A 30 napos próbaidőszak alatt a szoftver korlátozott funkcionalitással működik (nem jelenít meg minden, a számítógépről összegyűjtött információt). A próbaidőszak lejárta után a termék csak akkor használható tovább, ha érvényes licenckulccsal aktiválják. Az aktiválást követően az összes funkció elérhetővé válik a felhasználó számára – ehhez a programot nem kell újratelepíteni.

Az AIDA64 Network Audit és AIDA64 Business termékek szintén kipróbálhatók ingyenesen. E kiadások esetében egy olyan tesztlicencet adunk a felhasználóknak, mellyel a 30 napos próbaidőszak alatt teljes funkcionalitás mellett használhatják a szoftvert. Tesztlicencet ezen az oldalon lehet igényelni.

Hogyan működik a licencelés?

Az AIDA64 szoftverek a FinalWire Kft. által licencelt formában érhetők el. A FinalWire Kft. a licenctulajdonosoknak nem a termékek tulajdonjogát, csupán azok felhasználási jogát (licencét) adja át, és a végfelhasználói licencszerződésben foglaltak szerint engedélyezi a felhasználóknak a szoftverek használatát.

Amikor a felhasználó megvásárolja a licencet, és megkapja a termékkulcsot – amely lehetővé teszi számára, hogy teljes funkcionalitás mellett tudja használni a terméket –, egyben elfogadja a végfelhasználói licencszerződést is, és ezzel a termék jogosult felhasználójává válik.

Terméklicenc vásárlása

Licencet a www.aida64.hu weboldalon az „Árak” menüpont alatt található „Vásárlás” linkre kattintva lehet vásárolni. A vásárlás menetének leírását az ÁSZF tartalmazza. Kérjük, vásárlás előtt ellenőrizze, hogy számítógépe megfelel-e a szoftver minimális rendszerkövetelményeinek!

Próbaváltozat élesítése

Az AIDA64 próbaváltozatai – ideértve az AIDA64 Network Audit és AIDA64 Business tesztverzióit is – teljes értékű, licencelt programmá alakíthatók a vásárlás során kapott termékkulcs megadásával. Ehhez a programot nem szükséges újratelepíteni.

Terméktámogatás és licenckövetés

A licenctulajdonos a licenc teljes – 1, 2 vagy 3 éves – időtartama alatt jogosult térítésmentes terméktámogatás igénybevételére és az új programverziók használatára. A termék a licencidőszak lejárta után is használható marad, azonban már nem jár hozzá ingyenes terméktámogatás és programfrissítés. A lejárt licenccel rendelkező felhasználók ugyanakkor kedvezményesen újíthatják meg a licencet.

Az AIDA64 termékek magyarországi disztribútora, a ABSEIRA Kft. telefonon és e-mailben, míg a szoftvert fejlesztő FinalWire Kft. a hivatalos magyar nyelvű AIDA64-fórumban nyújt támogatást az ügyfelek számára.

Licencváltozatok

Az AIDA64 termékcsaládba tartozó szoftverek eltérő licenceléssel érhetők el:

  1. AIDA64 Extreme Licenc: ez a licenc a termék otthoni, magáncélú felhasználását teszi lehetővé egy személy számára, legfeljebb 3 számítógépen.
  2. AIDA64 Network Audit és AIDA64 Business Licenc: ez a licenc a termék üzleti célú felhasználását teszi lehetővé egy vállalat vagy intézmény belső hálózatán, adott számú számítógépen. A licenccel a termék kizárólag a vállalat vagy intézmény tulajdonában lévő számítógépeken használható.
  3. AIDA64 Engineer Licenc: ez a licenc a termék üzleti célú felhasználását teszi lehetővé egy vállalati IT-szakember (mérnök) számára, adott vállalaton, intézményen belül korlátlan számú számítógépen. A licenc számítógép-szerelők számára is biztosítja a lehetőséget arra, hogy az ügyfeleiknek nyújtott szolgáltatás során használják a terméket.

Fizetési módok

A www.aida64.hu weboldalon leadott megrendeléseket banki átutalással vagy PayPalen keresztül lehet kifizetni. A fizetési módokról bővebb tájékoztatást az ÁSZF tartalmaz.

Elveszett regisztrációs kulcs

Amennyiben elvesztette az AIDA64 aktiválásához kapott termékkulcsot, kérjük, írjon az sales@abseira.com e-mail címre, és adja meg az alábbi adatokat:

  • Végfelhasználó (magánember vagy cég) neve
  • Végfelhasználó e-mail címe
  • Vásárolt termék neve
  • A vásárlás időpontja (megközelítőleg)

 

2017. július 01-én frissítve.