Minden, amit tudni akar a PC-ről

Az AIDA64 egy, a PC-rajongók körében etalonnak számító rendszerinformációs szoftver, melynek üzleti kiadása részletes hardver- és szoftverleltárt készít a céges gépparkról, valamint távoli funkciókkal segíti a kliensek karbantartását.

Több mint 1,2 millió felhasználó nem tévedhet!

Próbálja ki ingyen! 

A szoftver kis méretű, és nem igényel telepítést.

Érzékelőadatok kijelzése, riasztás

Az AIDA64-gyel folyamatosan monitorozható a PC-nk egészségi állapota, hiszen a szoftver segítségével valós időben tudjuk követni a számítógép érzékelői által mért hőmérséklet-, feszültség- és fordulatszámértékek alakulását. Ha valamely érték kritikus szintet ér el – például leáll egy ventilátor – a program riasztást tud küldeni, sőt akár azonnal ki is tudja kapcsolni a PC-t.

Az AIDA64 a Windows asztalán többféle módon képes megjeleníteni az általa kiolvasott érzékelőadatokat: tálcaikonokban, minialkalmazásban, OSD panelen vagy olyan látványos grafikus „műszerfalon” is, mint amilyen a minden részletében testre szabható SensorPanel. Egyedi funkciója, hogy ezeket az információkat a játékosoknak szánt Logitech billentyűzetek, valamint SwitchBlade LCD-vel rendelkező Razer laptopok és billentyűzetek LCD-kijelzőjén is ki tudja írni, HTML- vagy CSV-fájlba tudja naplózni, valamint külső alkalmazásoknak (például RivaTuner és Samurai) is át tudja adni.

A szoftver természetesen figyelmeztetést is tud küldeni akkor, ha a kiválasztott értékek a felhasználó által meghatározott tartományból kilépnek, például processzor hőmérséklete kritikus szintre emelkedik, vagy egy ventilátor fordulatszáma túlzottan lecsökken. Választhatunk, hogy a riasztási esemény bekövetkeztekor figyelmeztető ablakot, hangos riasztást vagy e-mail értesítést kérünk, esetleg egy programot akarunk futtatni, vagy azonnal le akarjuk állítani a PC-t.


Ezen funkciót az alábbi kiadások támogatják: