Vásárolja meg és élvezze az AIDA64 minden előnyét

AIDA64
Extreme
AIDA64
Engineer
Legjobb ár-érték arány
AIDA64
Network Audit
AIDA64
Business
Vezető diagnosztikai és teljesítménymérő alkalmazás otthoni felhasználóknak.

Dobozos termék rendelhető!

Diagnosztikai és teljesítménymérő alkalmazás üzleti felhasználásra, egy informatikushoz kötött licenccel.
Hálózati leltárkészítés kis- és középvállalatoknak, akár több száz kliensre.
Teljes körű IT-eszközmenedzsment kis- és középvállalatoknak, akár több száz kliensre.
11 586 Ft
áfával
licencmegújítás esetén
30% kedvezmény
57 971 Ft
+ áfa
licencmegújítás esetén
50% kedvezmény
28 980 Ft
+ áfától (10 számítógéptől)
licencmegújítás esetén
50% kedvezmény
57 970 Ft
+ áfától (10 számítógéptől)
licencmegújítás esetén
50% kedvezmény
Hardverfelismerés
Hardverfelismerés
Hardverfelismerés
Hardverfelismerés
Szoftveranalitika
Szoftveranalitika
Szoftveranalitika
Szoftveranalitika
Valós idejű riasztások
Valós idejű riasztások
Valós idejű riasztások
Valós idejű riasztások
Teljesítménymérés
Teljesítménymérés
Teljesítménymérés
Teljesítménymérés
Parancssori automatizálás
Parancssori automatizálás
Parancssori automatizálás
Parancssori automatizálás
Hálózati leltár
Hálózati leltár
Hálózati leltár
Hálózati leltár
Változáskövetés
Változáskövetés
Változáskövetés
Változáskövetés
Távmenedzsment
Távmenedzsment
Távmenedzsment
Távmenedzsment

Tekinse meg pontos árainkat itt. Amennyiben hivatalos árajánlatra van szüksége, írjon nekünk!

Licenchosszabbításkor is jár kedvezmény?

Természetesen. Azok az ügyfeleink, akik korábban már vásároltak licencet valamely termékünkhöz (beleértve az egykori EVEREST termékcsaládot is), jelentős kedvezménnyel, az üzleti megoldások esetében közel harmadáron, 50% kedvezménnyel tudják megújítani a licencüket!

Business vagy Engineer kiadás?

Az AIDA64 Engineer tetszőleges számú számítógépen futtatható, ám egy felhasználóhoz (rendszergazdához) van kötve. Ezzel az összes vállalati PC-t ellenőrizheti egyesével, a helyszínen. A Business-szel távolról is eléri a hálózatra csatlakozó összes számítógépet, sőt teljes leltárt is tud készíteni úgy, hogy el sem kell mozdulnia az asztala mellől!

Megéri több évre licencet venni?

Mindenképpen. Ha Business, Network Audit és Engineer terméket vásárol, a kétéves licencet 35%, míg a hároméves licencet 50% kedvezménnyel adjuk! Az Extreme kiadás esetében a kedvezmény mértéke 25%, illetve 33%.

Elérhető dobozos kiadásban is!

Az otthoni felhasználóknak szánt AIDA64 Extreme verzió 1 éves támogatási időszakkal megvásárolható dobozos termékként is. Ha a „kézzel fogható” szoftvereket kedveli vagy ajándékba adná az AIDA64-licencet, válassza ezt a változatot!

Mi az a tesztlicenc?

Ha teljes funkcionalitás mellett szeretné tesztelni az AIDA64 Network Audit vagy Business termékeket, egy 30 napig érvényes tesztlicencre lesz szüksége. Ha ilyet szeretne, kattintson a fenti „Tesztlicenc igénylése” gombra!

Több mint 5 000 üzleti vállalkozás használja világszerte


Kíváncsi arra, hogy ügyfeleink munkáját hogyan segíti az AIDA64?
Kattintson az esettanulmányokért!

Szakértői ajánlások

"
Hardcore felhasználóknak szánt hardvereket gyártunk, így megszámlálhatatlan órát töltünk a laborban az új memóriáink, háttértáraink és hűtőink teljesítményének és kompatibilitásának vizsgálatával. Úgy találtuk, hogy az AIDA64 ideális eszköz az új hardverek átfogó teszteléséhez abban a 64 bites, Windows 7-es környezetben, melyet a felhasználóink zöme használ. Évek óta dolgozunk az AIDA és Everest termékekkel, és úgy gondoljuk, hogy ez a partnerség még jó ideig folytatódni fog.
John Beekley - alelnök
Corsair
"
A kitűzött feladat teljesítésére tökéletes eszköznek bizonyult az AIDA64 Business Edition. Leltárkezelőjének köszönhetően villámgyors képet és statisztikákat kaphatunk a számítógép-hálózatban elhelyezkedő PC-k hardver- és szoftverösszetevőiről. A változáskezelő modullal könnyen nyomon lehet követni a kliensgépeken bekövetkezett változásokat, miközben a szoftver számos egyéb szolgáltatással is segíti a gépállomány kezelését.
Gabonyi László - informatikai osztályvezető
Porsche Bank Zrt.
"
Az előre definiált riportprofilokkal mélyreható részletességgel lehet eleget tenni a szoftver- és hardver-nyilvántartási feladatoknak, míg a parancssori kapcsolóknak köszönhetően nagyon gyorsan és egyszerűen lehet a program működését konfigurálni.
Szabó József - rendszergazda
Budapest Gyógyfürdői és Hévízei Zrt.
"
Az AIDA64 azon kevés szintetikus benchmark egyike, melyet rendszeresen használunk a tesztjeinkben. Szeretjük hatalmas, mindig friss hardveradatbázisa és egyszerű felhasználói felülete miatt.
PROHARDVER
Prohardver.hu
"
A notebooktesztekben nagy segítség számunkra az AIDA64, mivel részletes információkkal szolgál a hardverkomponensekről és az akkumulátor merüléséről is, ami jó támpontot ad a különféle feladatok (webböngészés, játék, videolejátszás) során várható üzemidő felméréséhez.
Bodnár Ádám - főszerkesztő
HWSW.hu
"
A távoli megfigyelés segítségével belső hálózat terheltséget lehet nyomon követni, a távvezérléssel pedig egyetlen kattintással tudok belépni a kolléga számítógépére, ezáltal a támogatás és a hibaelhárítás sokkal gyorsabbá és magasabb színvonalúvá vált nálunk.
Hajdú Gábor - IT vezető
Érd és Térsége Víziközmű Kft.
"
Amióta csak létezik, használom az AIDA(32)-t. Ahogy kezdetben, most is nagyon egyszerűen lehet vele adatokat gyűjteni a PC-s hardverekről és a telepített szoftverekről. A tesztjeinkben többek között arra használjuk, hogy ellenőrizzük, helyesen olvassák-e ki az SPD-értékeket az alaplapok; hogy a hardverfigyelő eszközök jól működnek-e, és hogy figyeljük a CPU hőmérsékletét. Persze nincs tökéletes termék, de az AIDA csapatának hihetetlen gyors a reakcióideje, így folyamatosan tudják fejleszteni a terméküket. Noha 64 bites operációs rendszerek már évek óta léteznek, a legtöbb szoftver le van maradva. Örülünk annak, hogy az AIDA64 belépett a 64 bites korszakba.
Eliot Kucharik - szakújságíró
www.fudzilla.com
"
A világ egyik legolvasottabb technológiai weboldala számára készítek hardverteszteket, és az AIDA64 nélkülözhetetlen eszközzé vált számomra. A szoftver minden szükséges információt megad a komplett asztali vagy laptop számítógépektől kezdve egészen az egyes komponensekig, mindezt villámgyorsan és felhasználóbarát felületen. Akár a legújabb hardvert tesztelem, akár egy régebbi eszközt, az AIDA64 mindig hasznosnak bizonyul. Ez önmagában sem kevés, de ehhez társul még a FinalWire által nyújtott kivételes támogatás: azonnal válaszolnak, és mindig segítőkészek.
Stuart Davidson
www.hardwareheaven.com
"
Az AIDA64 mindent tud, amire valós idejű rendszerfigyelés során szükségem van. Ha mégsem, csak el kell küldenem egy riportot, és a FinalWire rövid időn belül leszállítja az új verziót. Nagyon gyakran frissítik a szoftvert, gyakrabban, mint bármely más hasonló eszközt, ezért nem nagyon létezik ennél naprakészebb program. A CPU- és memóriabenchmarkokat megbízhatónak találtuk, az eredmények reprodukálhatók, és a rendszerinformációs modulok olyan adatokkal is szolgálnak, melyeket csak kevés más program képes kiolvasni. Az AIDA64, mely most már a Logitech G15-ön találhatóhoz hasonló külső LCD kijelzőket is támogatja, kiváló szoftver, melyről le nem mondanék!
Dave Rennie - szakújságíró
TechPowerUP.com
"
Évek óta használtuk az AIDA32/EVEREST szoftvereket a munkánk során, ha megbízható, naprakész rendszerinformációra volt szükségünk, vagy a PC-k, komponensek teljesítményét akartuk mérni. A szoftver nagy segítségünkre van az új hardverekről szóló tesztek megírásakor mind a www.ixbt.com és www.ixbtlabs.com weboldalak, mind a nyomtatott, orosz nyelvű iXBT magazinunk esetében. Örömmel látjuk, hogy az AIDA64 a 64 bites alkalmazások terén folytatja az Everest küldetését. A szoftvert mint az egyik legmegbízhatóbb és legsokoldalúbb eszközt természetesen a jövőben is használni fogjuk a tesztjeinkben. 
Alex Karabuto
iXBT.com
"
Amint látható, az AIDA64 tömve van hasznos dolgokkal, egyszerűen mindenkinek kötelező megvásárolnia, aki csak egy kicsit is érdeklődik a PC-s hardverek iránt. […] Ha egy program megítélhető az alapján, hogy milyen zökkenőmentesen teszi a dolgát, akkor az AIDA64 a viszonyítási alap, mely könnyedén söpörte be az Overclock3D Aranyérmét. 
Bryan Waters
Overclock3D.net
"
Tetszik, hogy az AIDA64 a legkülönbözőbb hardvereket is képes felismerni. A begyűjtött adatok nagyban segítik a munkánkat, rengeteg időt takarítunk meg velük. Képzelheti, hogy 1200 számítógép esetében nem praktikus a helyszínen egyenként megvizsgálni a PC-k teljesítményét.
Mike Emery - a tankerület rendszergazdája
New Philadelphia City Schools
"
Az AIDA64 Business Editiont évek óta használjuk a cégünknél, a segítségével teljesen kiváltottuk a mára már elavult manuális eszköznyilvántartásunkat.
Undi Zoltán - rendszergazda
Mecsekérc Zrt.
Kell ennél több?
Még több ajánlás itt!