Vásárolja meg és élvezze az AIDA64 minden előnyét

 

AIDA64 for home,
Extreme
AIDA64
Engineer
Legjobb ár-érték arány
AIDA64
Network Audit
AIDA64
Business
Vezető diagnosztikai és teljesítménymérő alkalmazás otthoni felhasználóknak.
Diagnosztikai és teljesítménymérő alkalmazás üzleti felhasználásra, egy informatikushoz kötött licenccel.
Hálózati leltárkészítés kis- és középvállalatoknak, akár több száz kliensre.
Teljes körű IT-eszközmenedzsment kis- és középvállalatoknak, akár több száz kliensre.
14 990 Ft
27% áfával
licencmegújítás esetén
30% kedvezmény
59 990 Ft
+ áfa
licencmegújítás esetén
50% kedvezmény
35 990 Ft
+ 27% áfától (10 számítógéptől)
licencmegújítás esetén
50% kedvezmény
59 990 Ft
+ áfától (10 számítógéptől)
licencmegújítás esetén
50% kedvezmény
Hardverfelismerés
Hardverfelismerés
Hardverfelismerés
Hardverfelismerés
Szoftveranalitika
Szoftveranalitika
Szoftveranalitika
Szoftveranalitika
Valós idejű riasztások
Valós idejű riasztások
Valós idejű riasztások
Valós idejű riasztások
Teljesítménymérés
Teljesítménymérés
Teljesítménymérés
Teljesítménymérés
Parancssori automatizálás
Parancssori automatizálás
Parancssori automatizálás
Parancssori automatizálás
Hálózati leltár
Hálózati leltár
Hálózati leltár
Hálózati leltár
Változáskövetés
Változáskövetés
Változáskövetés
Változáskövetés
Távmenedzsment
Távmenedzsment
Távmenedzsment
Távmenedzsment

Tekinse meg pontos árainkat itt. Amennyiben hivatalos árajánlatra van szüksége, írjon nekünk!

Vásárlással kapcsolatos kérdések

Már AIDA64 vagy EVEREST ügyfelünk?

Azok az ügyfeleink, akik korábban már vásároltak licencet valamely termékünkhöz (beleértve az egykori EVEREST termékcsaládot is), jelentős kedvezménnyel, az üzleti megoldások esetében közel harmadáron, 50% kedvezménnyel tudják megújítani a licencüket!

Hol tudom megújítani a licencemet?

A licencmegújítás a webshopban kérhető, mely a vásárlás linkre kattintva érhető el. A licencmegújításhoz az „Előző AIDA64 / Lavalys EVEREST termékkulcs” mezőben meg kell adnia a korábbi licenckulcsát, és ha az a frissítési feltételeknek megfelel, a webshop azonnal levonja a megújítási kedvezményt az árból.

Megéri több évre licencet venni?

Mindenképpen. Ha Business, Network Audit és Engineer terméket vásárol, a kétéves licencet 35%, míg a hároméves licencet 50% kedvezménnyel adjuk! Az Extreme kiadás esetében a kedvezmény mértéke 25%, illetve 33%.

Mi az a tesztlicenc?

Egy 30 napig érvényes licenc, mellyel teljes funkcionalitás mellett tudja tesztelni az AIDA64 Network Audit vagy AIDA64 Business termékeket. Tesztlicencet igényelni ezen a linken lehet.

Milyen kedvezményeket lehet igénybe venni a vásárláskor?

A diákok* és az oktatási intézmények számára 50% kedvezményt biztosítunk az AIDA64 listaárából. Rendszeresen szoktunk időszakos akciókat is meghirdetni: az ilyen kedvezményeket a weboldalunkon vagy szaklapokban közzétett kuponkódokkal lehet igénybe venni. A különféle kedvezmények nem vonhatók össze.

* Diákkedvezmény választása esetén a vásárlónak igazolnia kell a tanulói jogviszony fennállását.

Hogyan tudok fizetni az AIDA64 webshopban?

A weboldalon a PayPal biztonságos fizetési rendszerén keresztül bankkártyával vagy PayPal-számláról, illetve az üzleti termékek esetében előzetes banki átutalással lehet fizetni. Bizonyos országokban a bankkártyás fizetést csak akkor engedélyezi a PayPal, ha már rendelkezik PayPal-fiókkal, vagy fizetéskor létrehoz egyet.

Csak elektronikus nyugtát kérhetek a vásárlásról?

Nem, természetesen papírszámlát is tudunk küldeni. A webáruház azonban alapértelmezés szerint elektronikus nyugtát állít ki. Ha papírszámlára van szüksége, azt a vásárlói adatok megadásakor tudja kérni.

Mi az a kuponkód? Hol szerezhetek ilyet, és hogyan használhatom fel?

A kuponkódokkal kedvezménnyel lehet megvásárolni az AIDA64 egy vagy több verzióját. A kedvezményre jogosító kódok meghatározott ideig válthatók be, és általában nyomtatott vagy online IT-szaklapokban, reklámokban tesszük közzé őket. A kódot a webáruházban a kosár „Kuponkód speciális kedvezményhez” mezőbe kell begépelni a kedvezmény érvényesítéséhez.

Miért nem tudok 50-nél több mérnök számára AIDA64 Engineer licencet vásárolni a webshopban?

Az egy licenchez választható mérnökszámot technikai okok miatt korlátoztuk. Ennek ellenére természetesen van mód 50-nél több mérnök számára is vásárolni AIDA64 Engineer licencet: ha 50-nél több mérnökös licencre van szüksége, írjon nekünk a sales@abseira.com címre, hogy egyedi ajánlatot adhassunk.

Olcsóbb a licenchosszabbítás, mint az új licenc vásárlása?

Természetesen. Azok az ügyfeleink, akik korábban már vásároltak licencet valamely termékünkhöz (beleértve az egykori EVEREST termékcsaládot is), jelentős, az üzleti megoldások esetében 50%, az AIDA64 Extreme esetében pedig 30% kedvezménnyel tudják megújítani a licencüket.

Módosíthatom-e a meglévő, még érvényes licencemet?

Igen. Ha még legalább két hónap van hátra a terméktámogatási időszakból, a meglévő licenc bővíthető. Ilyenkor a licenchez hozzáadott egységekért – melyek kiadástól függően lehetnek kliensek, mérnökök vagy példányok – a termék új árának a támogatási időszakból hátralévő időre vetített összegét kell csak megfizetni. Például: ha 6 hónap van még hátra egy egyéves AIDA64 Business licenc támogatási időszakából, és 5 újabb számítógépet szeretne hozzáadni ehhez a licenchez, akkor bővítés ára a további 5 számítógépre szóló éves licenc fele lesz.

Ha az adott licenc két hónapnál rövidebb ideig érvényes csupán, a licenc bővítésére annak meghosszabbításával együtt van lehetőség.

Korábban volt EVEREST-licencem. Ha meg akarom újítani, melyik kiadást kell választanom?

A megújítás alapszabálya az, hogy az egykori EVEREST-kiadásnak megfelelő AIDA64-kiadásra lehet frissítést kérni. Azaz EVEREST Ultimate Editionről AIDA64 Extreme-re, EVEREST Corporate Editionről AIDA64 Businessre, EVEREST Ultimate Engineer Editionről pedig AIDA64 Engineerre lehet váltani a kedvezményes licencmegújítás során. A licenchosszabbításról és -megújításról részletesen ezen az oldalon olvashat.

Hogyan vásárolhatok Lavalys EVEREST licencet?

Az EVEREST termékcsaládot 2010 óta AIDA64 néven fejlesztjük tovább és forgalmazzuk. Ezért az egykori EVEREST termékek ma már nem vásárolhatók meg, és a terméktámogatásuk is véget ért. A licenchosszabbításról és -megújításról részletesen ezen az oldalon olvashat.

Hogyan használhatom az AIDA32-t?

Az AIDA32 egy freeware szoftver volt, melyet az otthoni felhasználók szabadon használhattak, a cégek pedig egy szintén ingyenes regisztrációt követően. Mivel azonban az AIDA32 fejlesztése és támogatása 2004-ben megszűnt, és a szoftver az azóta megjelent hardvereket nem ismeri fel, a használata ma már nem ajánlott. Arra sincs már mód, hogy a cégek a legális használat érdekében regisztrálják az AIDA32-példányukat.

Több mint 5 000 üzleti vállalkozás használja világszerte


Kíváncsi arra, hogy ügyfeleink munkáját hogyan segíti az AIDA64?
Kattintson az esettanulmányokért!

Szakértői ajánlások

"
Hardcore felhasználóknak szánt hardvereket gyártunk, így megszámlálhatatlan órát töltünk a laborban az új memóriáink, háttértáraink és hűtőink teljesítményének és kompatibilitásának vizsgálatával. Úgy találtuk, hogy az AIDA64 ideális eszköz az új hardverek átfogó teszteléséhez abban a 64 bites, Windows 7-es környezetben, melyet a felhasználóink zöme használ. Évek óta dolgozunk az AIDA és Everest termékekkel, és úgy gondoljuk, hogy ez a partnerség még jó ideig folytatódni fog.
John Beekley - alelnök
Corsair
"
A kitűzött feladat teljesítésére tökéletes eszköznek bizonyult az AIDA64 Business Edition. Leltárkezelőjének köszönhetően villámgyors képet és statisztikákat kaphatunk a számítógép-hálózatban elhelyezkedő PC-k hardver- és szoftverösszetevőiről. A változáskezelő modullal könnyen nyomon lehet követni a kliensgépeken bekövetkezett változásokat, miközben a szoftver számos egyéb szolgáltatással is segíti a gépállomány kezelését.
Gabonyi László - informatikai osztályvezető
Porsche Bank Zrt.
"
Az előre definiált riportprofilokkal mélyreható részletességgel lehet eleget tenni a szoftver- és hardver-nyilvántartási feladatoknak, míg a parancssori kapcsolóknak köszönhetően nagyon gyorsan és egyszerűen lehet a program működését konfigurálni.
Szabó József - rendszergazda
Budapest Gyógyfürdői és Hévízei Zrt.
"
Az AIDA64 azon kevés szintetikus benchmark egyike, melyet rendszeresen használunk a tesztjeinkben. Szeretjük hatalmas, mindig friss hardveradatbázisa és egyszerű felhasználói felülete miatt.
PROHARDVER
Prohardver.hu
"
A notebooktesztekben nagy segítség számunkra az AIDA64, mivel részletes információkkal szolgál a hardverkomponensekről és az akkumulátor merüléséről is, ami jó támpontot ad a különféle feladatok (webböngészés, játék, videolejátszás) során várható üzemidő felméréséhez.
Bodnár Ádám - főszerkesztő
HWSW.hu
"
A távoli megfigyelés segítségével belső hálózat terheltséget lehet nyomon követni, a távvezérléssel pedig egyetlen kattintással tudok belépni a kolléga számítógépére, ezáltal a támogatás és a hibaelhárítás sokkal gyorsabbá és magasabb színvonalúvá vált nálunk.
Hajdú Gábor - IT vezető
Érd és Térsége Víziközmű Kft.
"
Amióta csak létezik, használom az AIDA(32)-t. Ahogy kezdetben, most is nagyon egyszerűen lehet vele adatokat gyűjteni a PC-s hardverekről és a telepített szoftverekről. A tesztjeinkben többek között arra használjuk, hogy ellenőrizzük, helyesen olvassák-e ki az SPD-értékeket az alaplapok; hogy a hardverfigyelő eszközök jól működnek-e, és hogy figyeljük a CPU hőmérsékletét. Persze nincs tökéletes termék, de az AIDA csapatának hihetetlen gyors a reakcióideje, így folyamatosan tudják fejleszteni a terméküket. Noha 64 bites operációs rendszerek már évek óta léteznek, a legtöbb szoftver le van maradva. Örülünk annak, hogy az AIDA64 belépett a 64 bites korszakba.
Eliot Kucharik - szakújságíró
www.fudzilla.com
"
A világ egyik legolvasottabb technológiai weboldala számára készítek hardverteszteket, és az AIDA64 nélkülözhetetlen eszközzé vált számomra. A szoftver minden szükséges információt megad a komplett asztali vagy laptop számítógépektől kezdve egészen az egyes komponensekig, mindezt villámgyorsan és felhasználóbarát felületen. Akár a legújabb hardvert tesztelem, akár egy régebbi eszközt, az AIDA64 mindig hasznosnak bizonyul. Ez önmagában sem kevés, de ehhez társul még a FinalWire által nyújtott kivételes támogatás: azonnal válaszolnak, és mindig segítőkészek.
Stuart Davidson
www.hardwareheaven.com
"
Az AIDA64 mindent tud, amire valós idejű rendszerfigyelés során szükségem van. Ha mégsem, csak el kell küldenem egy riportot, és a FinalWire rövid időn belül leszállítja az új verziót. Nagyon gyakran frissítik a szoftvert, gyakrabban, mint bármely más hasonló eszközt, ezért nem nagyon létezik ennél naprakészebb program. A CPU- és memóriabenchmarkokat megbízhatónak találtuk, az eredmények reprodukálhatók, és a rendszerinformációs modulok olyan adatokkal is szolgálnak, melyeket csak kevés más program képes kiolvasni. Az AIDA64, mely most már a Logitech G15-ön találhatóhoz hasonló külső LCD kijelzőket is támogatja, kiváló szoftver, melyről le nem mondanék!
Dave Rennie - szakújságíró
TechPowerUP.com
"
Évek óta használtuk az AIDA32/EVEREST szoftvereket a munkánk során, ha megbízható, naprakész rendszerinformációra volt szükségünk, vagy a PC-k, komponensek teljesítményét akartuk mérni. A szoftver nagy segítségünkre van az új hardverekről szóló tesztek megírásakor mind a www.ixbt.com és www.ixbtlabs.com weboldalak, mind a nyomtatott, orosz nyelvű iXBT magazinunk esetében. Örömmel látjuk, hogy az AIDA64 a 64 bites alkalmazások terén folytatja az Everest küldetését. A szoftvert mint az egyik legmegbízhatóbb és legsokoldalúbb eszközt természetesen a jövőben is használni fogjuk a tesztjeinkben. 
Alex Karabuto
iXBT.com
"
Amint látható, az AIDA64 tömve van hasznos dolgokkal, egyszerűen mindenkinek kötelező megvásárolnia, aki csak egy kicsit is érdeklődik a PC-s hardverek iránt. […] Ha egy program megítélhető az alapján, hogy milyen zökkenőmentesen teszi a dolgát, akkor az AIDA64 a viszonyítási alap, mely könnyedén söpörte be az Overclock3D Aranyérmét. 
Bryan Waters
Overclock3D.net
"
Tetszik, hogy az AIDA64 a legkülönbözőbb hardvereket is képes felismerni. A begyűjtött adatok nagyban segítik a munkánkat, rengeteg időt takarítunk meg velük. Képzelheti, hogy 1200 számítógép esetében nem praktikus a helyszínen egyenként megvizsgálni a PC-k teljesítményét.
Mike Emery - a tankerület rendszergazdája
New Philadelphia City Schools
"
Az AIDA64 Business Editiont évek óta használjuk a cégünknél, a segítségével teljesen kiváltottuk a mára már elavult manuális eszköznyilvántartásunkat.
Undi Zoltán - rendszergazda
Mecsekérc Zrt.
Kell ennél több?
Még több ajánlás itt!