Minden, amit tudni akar a PC-ről

Az AIDA64 egy, a PC-rajongók körében etalonnak számító rendszerinformációs szoftver, melynek üzleti kiadása részletes hardver- és szoftverleltárt készít a céges gépparkról, valamint távoli funkciókkal segíti a kliensek karbantartását.

Több mint 1,2 millió felhasználó nem tévedhet!

Próbálja ki ingyen! 

A szoftver kis méretű, és nem igényel telepítést.

Megújult üzleti portfólióval érkezik az AIDA64 v4.00-s verziója

AIDA64 - 2013.11.19

A piaci igényeknek megfelelően átalakította üzleti termékportfólióját a FinalWire. Az AIDA64 programcsalád mostantól három üzleti és egy otthoni felhasználóknak szánt kiadást foglal magába. A hardverdiagnosztikai funkciókkal kibővített új csúcstermék, az AIDA64 Business mellett megjelent a kifejezetten hardver- és szoftverleltározási célokra használható, olcsóbban licencelhető AIDA64 Network Audit, valamint a teljesen önállósított AIDA64 Engineer, amely az otthoni felhasználóknak szánt AIDA64 Extreme verziónál immár több szolgáltatást kínál.

Bővülő termékcsalád, teljes értékű próbaverzió

Hálózati menedzsmentmegoldásra minden vállalatnak szüksége van, ám a felhasználói igények nagyon eltérőek. Programjaink új, üzleti felhasználóknak szánt kiadásait éppen ezért az ügyfeleink visszajelzései alapján alakítottuk ki. A számos extra funkcióval rendelkező AIDA64 Business például jelentősen kibővített szolgáltatásokkal és lehetőségekkel áll a géppark teljes menedzselését megvalósítani kívánó cégek, rendszeradminisztrátorok rendelkezésére. Azoknak pedig, akik csak leltárkezelésre használják a szoftvert, mostantól egy kedvezőbb árú, célzott funkciókat tartalmazó terméket tudunk kínálni.” – mondta el Tóth Péter, a termék hivatalos magyarországi disztribútora, a SZEROTO Kft. ügyvezető igazgatója. 

Az AIDA64 hálózati leltárkészítésre alkalmas, üzleti kiadásai mostantól már teljes funkcionalitás mellett próbálhatók ki az újonnan bevezetett 30 napos tesztlicenccel, melyet egy rövid űrlap kitöltésével lehet igényelni a weboldalon. Az AIDA64 Extreme és AIDA64 Engineer 30 napos próbaverziója változatlanul szabadon letölthető a weboldalról, és megvásárolt licenc birtokában teljes értékű kiadássá frissíthető. Természetesen minden érvényes licenccel rendelkező Business Edition és Extreme Engineer felhasználó ingyenesen frissíthet az új, több funkciót biztosító kiadásokra.

GPGPU-teljesítménymérés és megújult weboldal

A portfólió megújítására a v4.00-s AIDA64-verzió kiadásával együtt került sor. E novemberi frissítésben bemutatkozik egy többszálú OpenCL GPGPU benchmarkmodul, amelynek segítségével lehetőség nyílik a modern grafikus processzorok és APU-k számítási teljesítményének mérésére. Ezen felül az új verzió – amint azt megszokhattuk – támogatja a legújabb, esetenként még piacra sem került hardvereket. A termékek mellett megújult az AIDA64 magyar weboldala is: mostantól egy korszerű, a korábbinál látványosabb és egyben bővebb információkat tartalmazó felületen tájékozódhatnak a látogatók a világszerte több mint 1,2 millió ügyfél által használt megoldásról.

Új szolgáltatások és fejlesztések

 • OpenCL GPGPU sebességmérő csomag
 • 64 bites optimalizált sebességmérés AMD „Kaveri” és „Bald Eagle” APU-n
 • Razer SwitchBlade LCD kezelése
 • Optimalizált sebességmérés Intel „Bay Trail” SoC-on
 • Intel Atom C2000 „Avoton” és „Rangeley” SoC-ok bővített támogatása
 • Intel Quark X1000 „Clanton” SoC előzetes kezelése
 • OpenCL 2.0 bővített támogatása
 • VirtualBox v4.3 és VMware Workstation v10 támogatása
 • OCZ Vector 150 és Samsung XP941 SSD támogatása
 • AMD Radeon R5, R7, R9 GPU-család diagnosztikája
 • nVIDIA GeForce GTX 760 Ti és GeForce GTX 780 Ti GPU-k diagnosztikája

Árak és elérhetőség

A szoftverek 30 napos próbaváltozatát innen tudja letölteni. Az AIDA64 termékcsalád magyarországi disztribútora a SZEROTO Kft. Az árakról bővebben információt az Árak oldalon talál.