Licencmegújítás

Ha még érvényes AIDA64-licenccel rendelkezik, illetve korábban már vásárolt licencet valamely termékünkhöz (beleértve az egykori EVEREST termékcsaládot is), jelentős, az üzleti megoldások esetében 65%, az AIDA64 Extreme esetében pedig 30% kedvezménnyel tudja megújítani a licencét.

Miért érdemes a licencet megújítani? A következő előnyökért:

  • ingyenes termékfrissítések
  • új funkciók
  • a legújabb hardverek támogatása
  • ingyenes e-mailes terméktámogatás

Licencmegújításra az alábbi termékek esetében van lehetőség:

Meglévő licenc Választható termék
EVEREST Ultimate Edition AIDA64 Extreme
EVEREST Corporate Edition AIDA64 Business
EVEREST Ultimate Engineer Edition AIDA64 Engineer
AIDA64 Extreme
AIDA64 Extreme Edition
AIDA64 Extreme
AIDA64 Engineer
AIDA64 Extreme Engineer
AIDA64 Extreme Edition Engineer License
AIDA64 Engineer
AIDA64 Network Audit AIDA64 Network Audit
AIDA64 Business AIDA64 Business
AIDA64 Network Audit

 

Megjegyzés: a licencmegújítási kedvezmény csak az eredeti licencben szereplő termék-, mérnök- vagy kliensszámra vonatkozik. Ha egyben bővíteni is szeretné a licencét további termékekkel, mérnökökkel vagy kliensekkel, az újonnan hozzáadott termékek, mérnökök vagy kliensek ára a kibővített és az eredeti licenc új árának különbsége lesz.

A licencmegújításhoz kattintson ide!

Licencbővítés

Meglévő licence már nem fedi le a folyamatosan bővülő számítógépparkot? Bővítse a licencét azonnal, és csak a még hátralévő támogatási időszakkal arányos licencdíjat kell megfizetnie. A licenchez hozzáadott egységekért – melyek kiadástól függően lehetnek kliensek, mérnökök vagy példányok – a termék új árának a támogatási időszakból hátralévő időre vetített összegét kell csak kifizetni.

Megjegyzés: a licencbővítés csak aktív licenccel rendelkező ügyfelek számára érhető el, akkor, ha az adott licenc terméktámogatási időszakából még legalább két hónap van hátra.

A licencbővítéshez kattintson ide!